Acties

Wilt u meer inzicht in uw elektriciteits- en gasverbruik? Dan kunt u een Wattcher of een P1 meter lenen. Een Wattcher laat zien wat uw huidige verbruik is van elektriciteit. Een P1 meter laat ook uw gasverbruik zien.

Afbeelding
P1-meter

Het Servicepunt Woningverbetering heeft een warmtescan actie georganiseerd voor huiseigenaren De belangstelling voor deze actie is erg groot. Veel mensen hebben zich aangemeld voor de actie, en deze is dan ook volgeboekt.

Steeds meer mensen hebben last van de stijgende energieprijzen. Ook woningeigenaren hebben hier last van. U kunt zelf veel doen om minder energie te gebruiken.

Afbeelding
Tasje met energiebesparende artikelen

Het Servicepunt Woningverbetering heeft een warmtescan actie georganiseerd voor huiseigenaren, waarbij u zich kon opgeven t/m 31 januari. De belangstelling voor deze actie is erg groot.

Steeds meer inwoners kiezen ervoor om energie te besparen. Door te isoleren kunt u flink besparen op uw energierekening en het is beter voor het milieu. Daarom organiseert het Servicepunt Woningverbetering samen met het Regionaal Energieloket een actie voor isolerend glas.

Afbeelding
isolerend glas

Sinds 15 maart 2020 kunt u via de stimuleringsregeling 'Schiedam Waterklaar' een bedrag aanvragen voor maatregelen (oplossingen) om te veel of te weinig water te voorkomen of te beperken. Deze stimuleringsregeling duurt tot eind 2023.

Afbeelding
waterklaar

Vraag het de adviseur

Heeft u een vraag voor een adviseur? Vraag een gratis gesprek aan. Dit gesprek kan zowel telefonisch, digitaal of via een huisbezoek.

Vraag een gesprek aan