Acties

Op vrijdag 3 november organiseert het Servicepunt Woningverbetering de Dag van de kleine VvE.
De dag van de kleine VvE is bestemd voor appartementseigenaren in een VvE met maximaal 7 appartementen in Schiedam.

Wilt u meer inzicht in uw elektriciteits- en gasverbruik? Dan kunt u een Wattcher of een P1 meter lenen. Een Wattcher laat zien wat uw huidige verbruik is van elektriciteit. Een P1 meter laat ook uw gasverbruik zien.

Afbeelding
P1-meter

Steeds meer mensen hebben last van de stijgende energieprijzen. Ook woningeigenaren hebben hier last van. U kunt zelf veel doen om minder energie te gebruiken.

Afbeelding
Tasje met energiebesparende artikelen

Steeds meer inwoners kiezen ervoor om energie te besparen. Door te isoleren kunt u flink besparen op uw energierekening en het is beter voor het milieu. Daarom organiseert het Servicepunt Woningverbetering samen met het Regionaal Energieloket een actie voor isolerend glas.

Afbeelding
isolerend glas

Sinds 15 maart 2020 kunt u via de stimuleringsregeling 'Schiedam Waterklaar' een bedrag aanvragen voor maatregelen (oplossingen) om te veel of te weinig water te voorkomen of te beperken. Deze stimuleringsregeling duurt tot eind 2023.

Afbeelding
waterklaar

Vraag het de adviseur

Heeft u een vraag voor een adviseur? Vraag een gratis gesprek aan. Dit gesprek kan zowel telefonisch, digitaal of via een huisbezoek.

Vraag een gesprek aan