Over ons

Het Servicepunt Woningverbetering (SWV) is al ruim 15 jaar hét loket van de gemeente Schiedam dat woningeigenaren informeert, adviseert, stimuleert en ontzorgt bij woningverbetering in de meest ruime zin van het woord. Het Servicepunt draagt zorg voor de leefbaarheid van wijken en buurten in Schiedam door woningeneigenaren te helpen met gratis advies bij:

  • Eerste hulp bij onderhoud
  • Verduurzaming van uw woning
  • Funderingsproblematiek
  • Activeren en begeleiden van uw VvE
  • Informeren over en verstrekken van financieringen en/of subsidies

Maak kennis met onze adviseurs:

Adviseur 2

Mijn naam is Erik Veldman, adviseur op het Servicepunt. Naast algemene onderhoudsvragen, komen de meeste vragen over een Vereniging van Eigenaren en subsidies/financieringen bij mij terecht. Heeft u daar ook vragen over? Ik hoor ze graag van u!

Adviseur 1

Mijn naam is Wietse Kunst, adviseur particuliere woningverbetering. Als bouwkundige geef ik onafhankelijk advies over het verbeteren en het verduurzamen van woningen. Hierbij informeer ik ook over beschikbare subsidies en/of financieringen. Graag kom ik hiervoor bij de mensen thuis om maatwerk te leveren.

Adviseur 3

Mijn naam is Sherida-Ann Sam-Sin. Als adviseur begeleid ik huiseigenaren bij het activeren van de VvE en denk met jullie mee. Heb je een vraag over beschikbare subsidies? Ook daarvoor kan je bij mij terecht!

Adviseur 4

Mijn naam is Alfred van 't Hoff. Ik ben afkoppeladviseur bij de gemeente Schiedam. Inwoners, bedrijven maar ook scholen kunnen bij mij terecht met vragen over de subsidieregeling Schiedam Waterklaar. Ik bekijk graag samen met u wat de mogelijkheden zijn om een betere leef- en of werkomgeving te creëren.

Vraag het de adviseur

Heeft u een vraag voor een adviseur? Vraag een gratis gesprek aan. Dit gesprek kan zowel telefonisch, digitaal of via een huisbezoek.

Vraag een gesprek aan