Eerste hulp bij onderhoud

Onderhoud aan een eigen woning houdt nooit op. Om ervoor te zorgen dat uw pand zijn waarde behoudt, is onderhoud aan het hele pand nodig. Het is belangrijk om dat onderhoud op tijd uit te voeren; uitstel kost meestal extra geld.

Voor eigenaren

Het Servicepunt Woningverbetering kan samen met u de staat van uw woning doornemen en uw wensen bespreken over het (wegwerken van het achterstallig) onderhoud. Tijdens een gesprek kunt u alle punten aan de orde stellen. De adviseurs geven een advies op maat. Voor het wegwerken van het onderhoud en het nemen van energiebesparende maatregelen is het voor eigenaren in bepaalde wijken mogelijk via het Servicepunt een laagrentende lening afsluiten. Let wel: geld lenen kost geld.

Voor VvE’s

Bent u eigenaar van een appartement, dan bent u automatisch lid van een Vereniging van Eigenaren, een VvE. Het Servicepunt Woningverbetering helpt ook eigenaren van appartementen met gratis advies over het onderhoud van het complex en bij het goed regelen van het bestuur van de Vereniging van Eigenaren.

Voor ondersteuning of advies neem contact op met het Servicepunt Woningverbetering.