Eigen woning aardgasvrij maken

Woont u in Groenoord of Nieuwland? Dan woont u in de twee wijken die in Schiedam als eerste aardgasvrij worden. De gemeente Schiedam wil de wijk Groenoord samen met eigenaren en Woonplus, voor de huurwoningen, uiterlijk 2030 aardgasvrij maken. Dan kunnen de woningen op nieuwe energie verder en zijn ze klaar voor de toekomst!

De plannen om Groenoord (en daarna Nieuwland) geheel los te koppelen van het gasnet, zijn nog in een onderzoeksfase. In 2018 wil de gemeente meer inzicht krijgen in de maatregelen en de kosten om woningen aan te sluiten op het alternatieve warmtenet. Hoewel er dus nog nader onderzoek moet plaatsvinden, kunnen Schiedammers nu al duurzame keuzes maken en kiezen voor energiebesparing. Hoe minder energie u en uw huis nodig heeft, hoe minder er hoeft tw worden opgewekt. 

Is uw keuken of cv-ketel aan vervanging toe? Gaat u verbouwen of isoleren? Maak dan een afspraak voor een gratis advies van één van onze adviseurs. Of kijk op de website van Schiedam Duurzaam Afbeelding verwijderd. voor meer informatie.