Kortingsactie 2020

Het Servicepunt Woningverbetering biedt Schiedamse huiseigenaren tot 31 maart 2021 een korting van € 90,- aan waarmee zij energiebesparende producten en diensten kunnen kopen. Voor deze actie werken wij samen met de WoonWijzerWinkel in Rotterdam. De winkel heeft een showroom met alle duurzame oplossingen onder één dak en een webshop. In de webshop kunt u:

 • energiebesparende producten aanschaffen zoals radiatorfolie, tochtstrippen of led-lampen
 • advies inwinnen bij een bouwkundig expert van de WoonWijzerWinkel over de isolatiemogelijkheden van uw woning of de nieuwste energieopwekkende technieken. Kies voor de optie woningopname of adviesgesprek.

U bepaalt zelf wat u kiest. De eerste € 90,- krijgt u van ons.

U wilt energiebesparende producten bestellen?

Ga naar de webshop van de WoonWijzerWinkel. U kunt de rode knop 'IK HEB EEN KORTINGSCODE' negeren. Uw kortingscode is al toegepast en wordt verrekend tijdens het betalen. Vul uw WoonWijzerBox naar keuze. Merkt u bij het afrekenen dat de kortingscode niet is toegepast, vul dan in het vakje van kortingscode 'SCHIEDAM2020' in. 

Gratis advies (aan huis)

Wilt u besparen op uw energierekening maar weet u niet zo goed waar u kunt beginnen? Een adviesgesprek aan huis over mogelijke energiebesparende maatregelen kan helpen. Dit adviesgesprek is nu extra voordelig dankzij de kortingscode van het Servicepunt Woningverbetering. U krijgt €90,- van ons. Met onze kortingscode betaalt u slechts €10,- voor een woningopname die normaal €100,- kost. Tijdens de woningopname kunt u alle vragen stellen aan de adviseur van de WoonWijzerWinkel. Uiteraard neemt de adviseur alle maatregelen van het RIVM in acht tijdens het huisbezoek. wilt u een adviesgesprek in de winkel? Wilt u liever een adviesgesprek in de winkel? Dat kan ook. Een adviesgesprek in de winkel ter waarde van €69,- is helemaal gratis voor u. U hoeft dus geen eigen bijdrage te betalen. Ga ook hiervoor naar de webshop van de WoonWijzerWinkel en kies bij producten voor Advies. 

Actievoorwaarden

 • De actie geldt voor woningeigenaren in Schiedam.
 • Woningcorporaties en haar huurders zijn uitgesloten van deelname.
 • Het woonadres is het bezorgadres.
 • Per adres kan slechts eenmaal een WoonWijzerBox besteld worden. Ook als u voor minder dan € 90,- aan producten/diensten bestelt.
 • Er geldt geen minimale of maximale besteding. De korting bedraagt maximaal € 90,-.
 • U betaalt geen verzendkosten.
 • Deze korting is niet inwisselbaar voor geld.
 • Voor deze actie geldt dat u de producten/diensten van de WoonWijzerBox niet kunt retourneren voor geldteruggave.
 • Vanwege de actie kunnen de levertijden afwijken van wat er in de webshop van de WoonWijzerWinkel is aangegeven.
 • De actie loopt t/m 31 maart 2021 of stopt zoveel eerder als het maximaal beschikbare budget voor deze regeling is bereikt.
 • Het Servicepunt Woningverbetering verwerkt uw persoonsgegevens (bestelling- en contactgegevens) gedurende de looptijd van de actie. Bij afronding sturen we u een korte evaluatie per mail waarin u zelf kunt aangeven in hoeverre u als Schiedamse huiseigenaar betrokken wilt blijven bij processen rondom energietransitie, verduurzaming en woningverbetering. 
 • Met de besteding van uw korting gaat u akkoord met de actievoorwaarden.

Meer informatie

Heeft u vragen over producten en diensten in de webshop, bestellingen of verzendingen? Neem dan contact op met de WoonWijzerWinkel. Wilt u ons persoonlijk spreken? Neem contact op met ons.

Delen? Graag!

Kent u andere Schiedamse huiseigenaren die ook graag een korting van € 90,- willen voor energiebesparende maatregelen? Wij willen graag zoveel mogelijk mensen laten profiteren van dit aanbod. Dus delen? Graag! Deze kortingsactie is door de coronacrisis verlengd tot 31 maart 2021. 

Bereikbaarheid Servicepunt Woningverbetering

  Het Servicepunt Woningverbetering is tot nader bericht alleen per mail en per telefoon bereikbaar. Wij volgen de landelijke richtlijnen. Heeft u vragen, wilt u advies of bent u op zoek naar informatie? Wij zijn bij voorkeur per mail bereikbaar. Via info@servicepuntwoningverbetering.nl of via het rechtstreekse mailadres van uw contactpersoon. Belt u met 010 – 219 17 00 dan kunt u een terugbelverzoek achterlaten. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

  Bereikbaarheid WoonWijzerWinkel

  De showroom van de WoonWijzerWinkel is weer open. De WoonWijzerWinkel plant ook weer persoonlijke adviezen in. Het is druk bij de WoonWijzerWinkel, er zijn veel bestellingen. Houd u er rekening mee dat u iets langer op uw bestelde producten moet wachten. 

  Dringende oproep voor VvE’s

  Heeft uw VvE blokverwarming? Meld u dan snel bij ons aan. Veel verwarmingsinstallaties zijn niet optimaal ingeregeld. Door het goed inregelen van het verwarmingssysteem komt de warmte daar terecht waar het nodig is. Zo zijn besparingen tot wel 25% mogelijk. Samen met Eagle Energy biedt het servicepunt u een gratis technisch onderzoek aan inclusief een uitgebreide rapportage waarin staat of de aanpassing van het systeem een slimme investering is. Geef snel de contactgegevens van uw VvE aan ons door want het aantal beschikbare onderzoeken is beperkt. Stuur een mail naar info@servicepuntwoningverbetering.nl onder vermelding van VvE Blokverwarming. Lees voor meer informatie de flyer van Eagle Energy. 

  Achtergrond

  Deze kortingsactie is mogelijk gemaakt vanuit de Regeling Reductie Energiegebruik (RRE) van het Ministerie van BZK. Het doel van de regeling is particuliere huiseigenaren met kleine en eenvoudige energiebesparende maatregelen stappen te laten zetten in het verminderen van de CO2-uitstoot.