Actie energiebesparing 2020

Tot 31 maart 2021 kunt u tot een bedrag van € 90,- gratis energiebesparende producten en diensten bestellen. Gaat u over de € 90,- heen, dan pas zijn de resterende kosten voor u. U kunt kiezen uit meer dan 80 producten. U kunt ook kiezen voor een woningopname en/of een adviesgesprek. Voor deze actie werken wij samen met de WoonWijzerWinkel (WWW) in Rotterdam.

U kunt twee dingen doen:

 1. Stel zelf uw pakket samen op www.woonwijzerwebshop.nl/collections/all. Vul bij het afrekenen de kortingscode SCHIEDAM2020 in en ontvang uw pakket binnen twee weken thuis. Kiest u voor een woningopname of advies: de bestelling gaat op dezelfde manier. Vul bij het afrekenen de kortingscode SCHIEDAM2020 en de WoonWijzerWinkel maakt met u de afspraak.
 2. Haal een standaardpakket op bij het Servicepunt Woningverbetering. Wij stelden drie soorten pakketten voor u samen. Heeft u een eigen woning? U kunt een standaardpakket gratis bij ons ophalen. Vergeet uw voucher niet. Na controle van het adres krijgt u een pakket mee. Kijk hier voor de afhaalmogelijkheden van de pakketten. 

Actievoorwaarden

 • De actie geldt voor woningeigenaren in Schiedam.
 • Woningcorporaties en haar huurders zijn uitgesloten van deelname.
 • Het woonadres is het bezorgadres.
 • Per adres kan slechts eenmaal een WoonWijzerBox besteld worden. Ook als u voor minder dan € 90,- aan producten/diensten bestelt.
 • Er geldt geen minimale of maximale besteding. De korting bedraagt maximaal € 90,-.
 • U betaalt geen verzendkosten.
 • Deze korting is niet inwisselbaar voor geld.
 • Voor deze actie geldt dat u de producten/diensten van de WoonWijzerBox niet kunt retourneren voor geldteruggave.
 • Vanwege de actie kunnen de levertijden afwijken van wat er in de webshop van de WoonWijzerWinkel is aangegeven.
 • De actie loopt t/m 31 maart 2021 of stopt zoveel eerder als het maximaal beschikbare budget voor deze regeling is bereikt.
 • Het Servicepunt Woningverbetering verwerkt uw persoonsgegevens (bestelling- en contactgegevens) gedurende de looptijd van de actie. Bij afronding sturen we u een korte evaluatie per mail waarin u zelf kunt aangeven in hoeverre u als Schiedamse huiseigenaar betrokken wilt blijven bij processen rondom energietransitie, verduurzaming en woningverbetering. 
 • Met de besteding van uw korting gaat u akkoord met de actievoorwaarden.

Meer informatie

Heeft u vragen over producten en diensten in de webshop, bestellingen of verzendingen? Neem dan contact op met de WoonWijzerWinkel. Wilt u ons persoonlijk spreken? Neem contact op met ons.

Delen? Graag!

Kent u andere Schiedamse huiseigenaren die ook graag voor € 90,- of meer producten willen bestellen? Wij willen graag zoveel mogelijk mensen laten profiteren van dit aanbod. Dus delen? Graag! Deze kortingsactie is door de coronacrisis verlengd tot 31 maart 2021. 

Bereikbaarheid Servicepunt Woningverbetering

  Het Servicepunt Woningverbetering is tot nader bericht alleen per mail en per telefoon bereikbaar. Wij volgen de landelijke richtlijnen. Heeft u vragen, wilt u advies of bent u op zoek naar informatie? Wij zijn bij voorkeur per mail bereikbaar. Via info@servicepuntwoningverbetering.nl of via het rechtstreekse mailadres van uw contactpersoon. Belt u met 010 – 219 17 00 dan kunt u een terugbelverzoek achterlaten. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

  Bereikbaarheid WoonWijzerWinkel

  De showroom van de WoonWijzerWinkel is weer open. De WoonWijzerWinkel plant ook weer persoonlijke adviezen in. Het is druk bij de WoonWijzerWinkel, er zijn veel bestellingen. Houd u er rekening mee dat u iets langer op uw bestelde producten moet wachten. 

  Dringende oproep voor VvE’s

  Heeft uw VvE blokverwarming? Meld u dan snel bij ons aan. Veel verwarmingsinstallaties zijn niet optimaal ingeregeld. Door het goed inregelen van het verwarmingssysteem komt de warmte daar terecht waar het nodig is. Zo zijn besparingen tot wel 25% mogelijk. Samen met Eagle Energy biedt het servicepunt u een gratis technisch onderzoek aan inclusief een uitgebreide rapportage waarin staat of de aanpassing van het systeem een slimme investering is. Geef snel de contactgegevens van uw VvE aan ons door want het aantal beschikbare onderzoeken is beperkt. Stuur een mail naar info@servicepuntwoningverbetering.nl onder vermelding van VvE Blokverwarming. Vraag de flyer van Eagle Energy bij ons op.  

  Achtergrond

  Deze kortingsactie is mogelijk gemaakt vanuit de Regeling Reductie Energiegebruik (RRE) van het Ministerie van BZK. Het doel van de regeling is particuliere huiseigenaren met kleine en eenvoudige energiebesparende maatregelen stappen te laten zetten in het verminderen van de CO2-uitstoot.