Glasactie gesloten!

Glasactie gesloten!

Steeds meer inwoners kiezen ervoor om energie te besparen. Door te isoleren kunt u flink besparen op uw energierekening en het is beter voor het milieu. Daarom organiseert het Servicepunt Woningverbetering samen met het Regionaal Energieloket een actie voor isolerend glas.

Het Regionaal Energieloket heeft verschillende partijen in de regio bekeken. Op basis van prijs, kwaliteit en ervaring is het beste bedrijf gekozen dat het plaatsen van isolerend glas zal uitvoeren. Door de aankoop te bundelen, kunnen bewoners isolerend glas aanschaffen tegen een scherpere prijs.

Op donderdag 4 november heeft er een digitale presentatie 'webinar isolerend glas' plaatsgevonden waar men vragen kon stellen aan het Servicepunt, Regionaal Energieloket en de uitvoerende partij. Kon u er niet bij zijn? Op regionaalenergieloket.nl/schiedam kunt u de informatieavond terugkijken.

Bent u geïnteresseerd om deel te nemen aan de inkoopactie, dan kunt u zich vrijblijvend inschrijven op regionaalenergieloket/nl/schiedam.   

 

Vraag het de adviseur

Heeft u een vraag voor een adviseur? Vraag een gratis gesprek aan. Dit gesprek kan zowel telefonisch, digitaal of via een huisbezoek.

Vraag een gesprek aan